[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid” flex_column_spacing=”0px” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” first=”true”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” font_size=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Er doen nogal wat verhalen en misverstanden de ronde over mediumschap.
Channelling, kanaal zijn, waarzeggerij, orakels, zieners, … of hoe je’t ook wil noemen.
Terwijl dat eigenlijk niet zo moeilijk hoeft te zijn.
Laat ‘t me even uitleggen 🙂.
Een medium is dus gewoon een kanaal. Een doorgeefluik dat info uit ‘het Veld’ naar het Aardse vertaalt.
Iemand die zich openstelt voor die info, invoelt en laat doorkomen.
In se kan iedereen dat trouwens, maar dat is een verhaal voor een andere post 🙂.
Aangezien het om een menselijk medium gaat, zich daar altijd een filter op. Tenzij iemand helemaal zuiver en verlicht is, is er een menselijke filter met menselijke onverwerkte stukken.
Daar is op zich niks mis mee, maar het is wel goed om dat te beseffen.
Zoveel te zuiverder het medium (over het onderwerp waarover het gaat), zoveel te zuiverder de info.
Een goed medium belichaamt die filter.
Legt een bepaalde nederigheid aan de dag dat alles gekleurd kan zijn.
Positioneert zich vooral niet als een allesweter.
De info van een medium kan heel waardevol zijn voor je proces.
Maar ook hier geldt, net als altijd eigenlijk, volg je eigen gevoel en je intuïtie als het daarop aankomt.
Voel bij wie je moet zijn. Voel ook welke doorgegeven info er resoneert en welke er niks zegt. Jijzelf bent en blijft de meester van jouw systeem en jouw proces 🙂.
Wil je daar graag nog meer over weten?
Op vrijdag 24 December gaf ik een live over onder andere dit onderwerp. Je kan deze vinden op mijn Instagram feed: https://www.instagram.com/p/CX3CFSBqwSl/
Veel kijk- en voelplezier!

 

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”12934|thumbnail” max_width=”” sticky_max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align_medium=”none” align_small=”none” align=”none” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″]https://annemiejansen.be/wp-content/uploads/2022/01/blog_mediumschap-150×150.jpeg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]