Aanbod

Puur eten

We kunnen zoveel kracht halen uit pure, onbewerkte, natuurlijke voeding. Zonder additieven, recht uit de natuur en in de juiste verhoudingen. Lokaal, vers en volgens de seizoenen.
Ik geloof heel sterk dat de beste wapening tegen ziektes tijdens een bepaald seizoen, is wat de natuur op die moment voorbrengt. Logisch, want dit hele systeem -waar wij deel van uitmaken-  werkt al miljoenen jaren zo. En toch zijn we daar zo ver van verwijderd.

In mijn recepten en m’n workshops gebruik ik zoveel mogelijk ongeraffineerde, verse en biologische ingrediënten. Met een voorkeur voor goede, onverzadigde vetten. Ik gebruik geen geraffineerde suiker, geen boter, geen slagroom, geen bloem en geen chocolade.
Wel kies ik voor havermout, veel groenten & fruit, noten en zaden, kokos, gedroogd fruit, rauwe cacao, honing, … Omdat het goed voor je is. En bovendien ook lekker.

Ga verder naar:

Gezonde taarten en cupcakes van Bake Up!

Workshops Gezonde Desserten

Natuurlijk bewegen

Bewegen is inherent aan de mens. Kijk maar naar kinderen. Zij kunnen er echt in opgaan en van genieten. Toch verliezen we vaak ergens tijdens het opgroeien dat enthousiasme, met heel wat gevolgen.

Bewegen heeft zoveel voordelen: het verlaagt stress, helpt tegen depressie, versterkt je immuniteit, zorgt ervoor dat je minder piekert, boost je relativeringsvermogen, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kun je er bovendien ook echt van genieten, dan is het plaatje helemaal rond. Genieten betekent: geen prestatiedruk, geen verplichte snelheden of opgelegde doelen. Maar wel met plezier bewegen op een ontspannen en speelse manier, met respect voor je lichaam en je grenzen. Ik help je graag met het terugvinden van je intrinsieke motivatie en het mooie in bewegen. Zoals het eigenlijk altijd in ons heeft gezeten.

Ga verder naar:

Mindful Run & Mindful Walk

Echt leven

Leven doen we allemaal. Maar leven we écht? In overeenstemming met wat we zelf willen, en niet met wat ‘men’ van ons verwacht? Bewust en genietend, in plaats van op automatische piloot?

Tijdens onze wandelsessies nodig ik je uit om je eigen pad te ontdekken en je hart te volgen. In dialoog wil ik je graag helpen om het avontuur van het leven volop aan te gaan en je eigen vuur te voelen. Om je niet langer te laten leiden door angst, opgelegde patronen of reacties van anderen. En vooral: te genieten van de weg die je -letterlijk en figuurlijk- bewandelt.

Ga verder naar:

Wandelcoaching