De gratis ‘Feed & Feel’ challenge

Volop voelen welke voeding je lichaam van nature nodig heeft, en daarop durven vertrouwen.

Met als resultaat meer energie, een excellente gezondheid en een blijere JIJ !

SCHRIJF JE NU IN

In deze 5-daagse challenge leer je hoe je aan de slag gaat om een natuurlijk eetpatroon en een gezonde relatie met eten te ontwikkelen. Je leert stap voor stap te voelen wat er goed is voor JOU en wat jou tegenhoudt, zodat je natuurlijk en gezond door het leven kan gaan.

Je wil je energiek voelen.
Je wil gezond en natuurlijk eten.
Je wil jezelf goed voelen in je lichaam.
Je wil kunnen weerstaan aan aan die verleidingen van de voedingsindustrie.
Je wil de boodschap achter je ‘goestingskes’ leren erkennen.

Het is niet altijd even gemakkelijk om een natuurlijke relatie met eten te ontwikkelen. Om echt contact te maken met jezelf en te leren luisteren naar wat je lichaam vraagt. Reclame, de voedingsindustrie en tegenstrijdige adviezen van experts maken het er vaak niet eenvoudiger op.

Is dit herkenbaar voor jou?

Schrijf je dan in voor de gratis 5-daagse ‘Feed & Feel’ challenge.
De challenge gaat door van maandag 16 november 2020 tot en met vrijdag 20 november 2020.

5 dagen lang ga je je meer bewust worden van je eetpatronen. Van wat er eigenlijk echt onderliggend speelt. Je leert naar je lichaam luisteren en je zet de eerste stappen naar een natuurlijke relatie met eten.

Ik wil graag meedoen!

Hoe ziet deze challenge eruit?

  • Je krijgt elke dag een mail in je mailbox met een video en instructies voor het onderwerp en de opdracht van de dag. Met die opdracht ga je die dag aan de slag.
  • Bij de challenge hoort een digitaal werkboek dat je ook via email krijgt toegestuurd. Je kan zelf kiezen om dit online te bekijken en de oefeningen in een apart schriftje te maken, of je kan het afdrukken en echt in het werkboek zelf alles invullen.
  • Je wordt lid van een Facebook groep specifiek opgericht voor de deelnemers aan deze challenge. De topics, video’s, het werkboek en de opdrachten komen ook allemaal in die Facebook groep.
  • 5 dagen lang kan je in die Facebook groep al je inzichten delen en al je vragen stellen in verband met natuurlijk eten en een natuurlijke relatie met eten. Ook de zaken waar je tegenaan loopt, kan je daarin aangeven en bespreken.
  • Je krijgt 5 dagen lang coaching door mijzelf, ik ben die dagen zeer aanwezig in de Facebook groep. Ik begeleid je graag tijdens de opdrachten en beantwoord ook al je vragen. Ik heb zelf al zo’n lange afgelegd op het vlak van eten. Ik heb een heel fijne relatie met eten, hou enorm van natuurlijk eten en wil jou dat ook heel graag leren. Geen enkele vraag is me dus te vreemd 🙂
  • De challenge duurt 5 dagen, van maandag 16 november 2020 tot en met vrijdag 20 november 2020.
  • Het enige wat je nodig hebt is een pc/laptop, internetverbinding, emailadres en een Facebook account. Moest je dat laatste niet hebben en wil je toch graag meedoen, dan mag je mij dat ook laten weten.
  • Op vrijdag 20 november 2020 om 20u (wat een mooi tijdstip 🙂 ), doe ik een live sessie in de Facebook groep om echt nog eens samen aan de slag te gaan, een aantal zaken duidelijk te stellen en op al jullie vragen te beantwoorden.
Yes please, I’m in!

Je denkt nu misschien “hier heb ik geen tijd voor” of “weeral iets dat niet gaat werken, ik heb al zoveel geprobeerd”.

Denk eens hoeveel er te winnen valt als jij echt goed kan voelen wat er goed is voor jou. Hoeveel extra energie je daarvan zou krijgen. Hoeveel gemakkelijker je leven zou worden.
Je hebt al zoveel geprobeerd, maar ik ben er zeker van dat je de oplossing nog niet binnen in jezelf bent gaan zoeken. Want dan was je niet zo ver op deze pagina beland :-).
Zoals bij zowat alles in het leven, vraagt de spiegel van jouw eetgedrag ook om naar binnen te keren en echt te durven kijken en voelen.

Daar help ik jou graag bij!

Liefs,
Annemie