Visie

Mijn visie?

Vandaag de dag zijn we te ver verwijderd van de natuur. En dan bedoel ik niet enkel de bossen, rivieren en weilanden, maar ook van wat er écht toe doet. De maatschappij gaat maar door en we worden op allerlei manieren mee geduwd en voortgetrokken. Het gevolg: uitgeputte mensen, welvaartsziekten, een kreunende planeet, en vooral veel verleidingen en ‘moetes’… Je zou voor minder de oriëntatie kwijt geraken.

Hoe ik dit weet?

Ik heb het zelf aan den lijve ondervonden. Hoe ik vervreemd geraakte van mijn eigen natuur en gelukkig mijn weg terug vond, lees je hier

Ook jij kan je échte natuur terug vinden!

Je bent hier terechtgekomen: dat is al de eerste stap. Door puur te eten, natuurlijk te bewegen en het leven te leven dat bij je past, word je vervolgens de beste versie van jezelf, zowel fysiek als mentaal. En daar wil ik jou graag mee helpen. Het resultaat? Een betere gezondheid, bewustere keuzes en meer vrijheid. Je stapt uit het maatschappelijke keurslijf en gaat je dromen volgen. Met respect voor elkaar, voor de omgeving en voor de planeet.

Waarom de natuur zo belangrijk is.

Ik geloof in het zelfhelend vermogen van ons lichaam en onze geest. We grijpen massaal naar pillen en remedies om al onze problemen om te lossen, maar we vergeten daarbij de belangrijkste tool die we hebben: onszelf, onze omgeving en de natuur. Ik adviseer om ongemakken, ziektes en pijn niet te camoufleren met kunstmatige oplossingen, maar te luisteren naar je lichaam. In nauw contact met jezelf, je omgeving en de natuur kan je zelf aan de slag om jouw beste versie te ontdekken.