Wanderlust wandelmeditaties

Wat?

De Wanderlust wandelmeditaties zijn een reeks van 7 begeleide meditaties die je beluistert terwijl je wandelt in de natuur.
Het concept is simpel: je wandelt op je eigen tempo, op een door jouw gekozen moment en locatie. Je luistert onderweg naar de meditatie, je laat je meevoeren en zelfs een beetje coachen. Je voelt en observeert. Je hoeft geen voorkennis te hebben of ervaring met mediteren.

De Wanderlust wandel meditaties zijn uniek in hun soort, ik geef daar natuurlijk graag een persoonlijke touch aan 😊. Het gaat hier om een combinatie van fysieke beweging, mindfulness, mediteren en er zit ook een coachend aspect in zodat je ook mentaal in beweging komt.
Het is actiever dan mediteren op een meditatiekussen, en daardoor ook voor velen een pak laagdrempeliger. En je hebt ook ineens een ‘reden’ om naar buiten te gaan.

Gratis Wanderlust wandelmeditatie ‘Je Start’

De eerste Wanderlust wandelmeditatie ‘Je Start’ is een gratis meditatie om je te laten voelen, proeven en kennis te maken met de Wanderlust wandelmeditatiereeks. Deze meditatie duurt zo’n 20 minuten en bevat een aantal korte onderdelen en oefeningen die je laten kennismaken met de diverse thema’s in de Wanderlust reeks. In de andere Wanderlust wandelmeditaties wordt er dan dieper ingegaan op telkens één van deze thema’s. Die meditaties zijn daarom diepgaander en ook steeds wat langer, tot 30 minuten.

Wil je graag de GRATIS Wanderlust startmeditatie in je mailbox ontvangen?

KLIK HIER OM DE GRATIS WANDERLUST STARTMEDITATIE TE DOWNLOADEN

Welke effecten mag je verwachten?

Eigenlijk krijg je op deze manier alle voordelen van wandelen en van mediteren gecombineerd 😊

 • Een betere fysieke en mentale gezondheid
 • Meer rust en helderheid in je hoofd
 • Minder stress en angst
 • Betere concentratie, motivatie en focus
 • Het versterkt je immuunsysteem
 • Je komt in het hier & nu, kan deconnecteren en opladen in de natuur. Je krijgt hierbij een handje hulp
 • Je leert jezelf beter kennen door uitnodigingen tot zelfreflectie
 • Wandelen geeft je toegang tot het onderbewuste, je krijgt inzichten
 • Je voelt ruimte, veiligheid, rust, vrijheid en ontspanning
 • Vergeet niet, zowel wandelen als mediteren zijn wetenschappelijk bewezen middelen om je lichamelijk welzijn en je levensvreugde te verbeteren!

Hoe zit dat praktisch?

 • De Wanderlust wandelmeditaties zijn ingesproken audio’s met mijn stem. Ze zijn allemaal in het Nederlands, met een Vlaams accent 😊. Ik gids je doorheen je meditatie en je wandeling
 • Je kan ze beluisteren waar en wanneer je maar wil
 • Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, werk ik voor het aanbieden van de meditaties samen met de audio site ‘Bandcamp’.
  Je kan op die site gemakkelijk en snel online betalen, met of zonder profiel. Je krijgt dan onmiddellijk en voor altijd toegang tot de door jouw aangekocht meditaties. Je kan ervoor kiezen om ze online te beluisteren of ze te downloaden.
KLIK HIER OM VERDER TE GAAN NAAR DE WANDERLUST WANDELMEDITATIES

Overzicht en prijzen

Ervaringen

Ik hoor heel graag van jou hoe je de meditaties ervaren hebt en wat ze je allemaal gebracht hebben. Ok als je opmerkingen hebt of suggesties, dan hoor ik het graag.
Je kan me hier contacteren of via info@annemiejansen.be