Wild wat?

Reeds eeuwen geleden trokken vrouwen in groep de natuur in om te connecteren en samen te groeien. In de loop der tijden en in de huidige maatschappij zijn we deze verbinding echter meer en meer kwijtgeraakt. Spijtig, want samenzijn in de wilde natuur biedt zoveel voordelen en groeimogelijkheden.

Tijdens ‘Wild Women in the Woods’ trekken we samen de natuur in voor een of meerdere dagen. We vertragen, verdiepen, laden op, connecteren met de natuur en met elkaar, en vooral: (her)ontdekken ons eigen wilde zelf !

Je eigen persoonlijk proces in de wilde buitenomgeving, in connectie met anderen. Zowel de natuur als de groep zijn je leerschool, je spiegel en je inspiratiebron.

We gaan op in het systeem van de natuur. Door middel van coaching, beweging, reflectiemomenten, cirkelwerk en lichaamsoefeningen leer je om het pad naar jouw ‘wilde’ zelf te vinden.

Tussendoor is er ook tijd om wat bij te leren over de praktische kant van buiten leven, de ongeschreven natuurwetten en de fysieke uitdagingen die komen kijken bij een verblijf ‘in the Great Outdoors’.

Voor wie?

Wanneer is ‘Wild Women in the Woods’ iets voor jou?

 • Je voelt een diep verlangen om te connecteren met de natuur.
 • Je hebt nood aan vertragen, ontpluggen, je hoofd doen stilvallen, opladen, verwilderen.
 • Je komt wel eens graag uit je comfort zone en wil meer weten over een authentiek leven als vrouw dichtbij de natuur.
 • Je wil graag verdiepen en connecteren met een gelijkgestemde groep vrouwen, zonder schaamte en zonder maskers.
 • Je wil graag groeien als persoon om zo je authentieke wilde zelf terug te vinden en meer en meer te leven vanuit je ziel.
 • Je bent niet vies van ‘back to basics’ en luxe is geen absolute must voor jou. Je wil ook graag bijleren over de praktische kant van verblijven in de wildernis.
 • De woorden ‘meditatie’, ‘mindfulness’, ‘yoga’, ‘persoonlijke groei’ en ‘cirkelwerk’ schrikken je niet af.

Praktisch

 • De maaltijden zijn steeds vegetarisch. Indien mogelijk werken we ook met zelfgeplukte of gevonden ingrediënten uit de natuur. Heb je allergieën of intoleranties: graag vermelden bij inschrijving.
 • Om iedereen de nodige ruimte te geven en een veilige omgeving te kunnen creëren, werken we steeds met kleine groepen. Vol is vol.
 • Wat je eventueel nodig hebt van kampeermateriaal wordt vooraf medegedeeld. Indien je niet over het nodige materiaal beschikt, is er ook de mogelijkheid om te huren
 • Bij zeer slecht weer (storm, extreme koude, extreme regenval, …) kan het zijn dat we een editie moeten annuleren . We proberen dit natuurlijk zoveel mogelijk te vermijden.
 • We zijn afhankelijk van de natuurelementen, daardoor kan het op elk moment zijn dat we de plannen moeten aanpassen. Dit maakt echter deel uit van het proces en van het avontuur.
 • Je draagt steeds je eigen rugzak. Gemeenschappelijk materiaal wordt gelijkmatig over de verschillende rugzakken verdeeld.

Diverse formules

Wild Women in the Woods XS: een namiddag als kennismaking
13u-16u30
Hier kan je eens komen kennismaken met het concept. Je kan ons wat beter leren kennen en voelen of het iets voor jou is. Uiteraard is er ook ruimte voor al je vragen over de andere formules.
Deze halve dag vindt steeds plaats in een bos in de buurt van Leuven.

Prijs: 27 euro, incl BTW voor particulieren, excl BTW voor professionelen/bedrijven

Wild Women in the Woods S: één dag zonder overnachting
9u-16u30
Deze dag vindt steeds plaats in een bos in de buurt van Leuven.

Prijs: 97 euro, incl BTW voor particulieren, excl BTW voor professionelen/bedrijven
Inclusief soep, thee en tussendoortje. Eigen picknick meebrengen.

Wild Women in the Woods M: een weekend, één nacht
Vanaf 12u dag 1 tot 13u dag 2. Optie om samen te lunchen na afloop, geen verplichting.
Deze 2-daagse vindt steeds plaats op een (legale) wildkampeerplaats in de buurt van Leuven.
Te bereiken met het openbaar vervoer en ook carpoolen is mogelijk.

De fysieke moeilijkheidsgraad van dit weekend is zeer licht. We stappen maximum 10km in’t totaal over gemakkelijk terrein. Je draagt je eigen rugzak.

Prijs: 157 euro, incl BTW voor particulieren, excl BTW voor professionelen/bedrijven
Inclusief avondeten, ontbijt, thee, tussendoortjes en het gebruik van de tenten. Eigen lunch meebrengen voor dag 1.

Wild Women in the Woods L: 2-3 dagen
Vanaf 18u30 dag 1 tot 13u dag 3. Optie om samen te lunchen na afloop, geen verplichting.
We maken een trektocht doorheen een vrij onbekend gebied in Wallonië en slapen op (legale) wildkampeerplaatsen.
De startplaats bevindt zich op ongeveer 1u30 rijden van Brussel.
Te bereiken met het openbaar vervoer en ook carpoolen is mogelijk.

Voor deze tocht is enige basisconditie vereist. Vooral de 2de stapdag is een wat langere dag met toch wat hoogteverschil en je eigen rugzak om te dragen.

Dag 1: +/- 5km
Dag 2: +/- 20km
Dag 3: +/- 8km
De laatste dag liften we terug naar het beginpunt. Indien dat niet comfortabel voelt, kan dat ook met het openbaar vervoer gedaan worden.

Prijs: 237 euro, incl BTW voor particulieren, excl BTW voor professionelen/bedrijven
Inclusief 2x ontbijt, 1x lunch, 1x avondeten, thee, tussendoortjes en het gebruik van de tenten. Eigen avondeten voorzien voor dag 1.

Agenda

 • Vrijdag 25 september 2020 12u – Zaterdag 26 september 2020 13u (met optie lunch): Wild Women in the Woods M
  locatie: regio Leuven
 • Vrijdag 9 oktober 2020 9u30-16u30: Wild Women in the Woods S
  locatie: regio Leuven
 • Zaterdag 24 oktober 2020 12u – Zondag 25 oktober 2020 13u (met optie lunch): Wild Women in the Woods M
  locatie: regio Leuven
 • Vrijdag 13 november 2020 9u30-16u30: Wild Women in the Woods S
  locatie: regio Leuven
 • Vrijdag 4 december 2020 13u-16u30: Wild Women in the Woods xS
  locatie: Holsbeek

Begeleiding

Annemie is een wilde vrouw en een kind van de natuur. Als natuurcoach neemt ze mensen naar buiten om zo de therapeutische kracht van de natuur te laten ervaren. Ze heeft veel outdoor ervaring, volgde diverse opleidingen en heeft al heel wat trektochten op haar palmares. Het liefst van al trekt ze er op uit in complete overgave aan de natuur en het avontuur, en ze is ook niet vies van wat fysieke uitdaging.

Door het inzetten van NLP, ademwerk, lichaamsoefeningen, mindfulness en een tikkeltje spiritualiteit daagt ze jou uit om een laagje dieper te gaan.

Linde is naast facilitator van groepen en systemen, ook en vooral een wilde vrouw. Ze heeft een zeer grote liefde voor wandelen, avontuur in de natuur, en persoonlijke groei. Met Inner Track begeleidt ze ook geregeld back-to-basics wandelreizen. Haar werk is voornamelijk gebaseerd op HeartIQ cirkelwerk en aangevuld met verschillende opleidingen: ze werkt lichaamsgericht, in het hier en nu, werkend met groepsdynamica, kijkend naar het groter geheel en de onderliggende dynamieken, vanuit volle aanwezigheid en met een groot hart.

Inschrijven

Als je me nog graag wat extra info meegeeft, dan mag je die hier zetten.

Ervaringen

“Annemie heeft heel veel kennis over de natuur die ze graag deelt met wie er voor open staat. Leven en bewegen in en met respect voor de natuur: daar staat ze voor. Heel fijn om met Annemie op pad te gaan en van haar te leren.”