Wild wat?
Waarom een bijzondere editie?

Reeds eeuwen geleden trokken vrouwen in groep de natuur in om te connecteren en samen te groeien. In de loop der tijden en in de huidige maatschappij zijn we deze verbinding echter meer en meer kwijtgeraakt. Spijtig, want samenzijn in de wilde natuur biedt zoveel voordelen en groeimogelijkheden.

Tijdens ‘Wild Women in the Woods’ trekken we samen de natuur in voor een of meerdere dagen. We vertragen, verdiepen, laden op, connecteren met de natuur en met elkaar, en vooral: (her)ontdekken ons eigen wilde zelf ! Je eigen persoonlijk proces in de wilde buitenomgeving, in connectie met anderen.

Na een jaar vol maatregelen, is de nood aan diepe verbinding alsmaar sterker voelbaar.

Gelukkig is de natuur er altijd voor ons, en gelukkig kunnen we ook op veilige of zelfs verre afstand van elkaar verbinden, door samen in te tunen in ‘het veld’.
In onze collectieve intelligentie, waarvan er in de natuur tal van prachtige voorbeelden zijn. Een hele waardevolle vorm van energetisch werk ;).

Daarom maakten wij de tijd en ruimte om een hele bijzondere editie van ‘Wild Women in the Woods’ te laten ontstaan.
Ook nu.
Zeker nu!

Onze uitnodiging voor jou

Gedragen door andere vrouwen en dus energetisch verbonden, wandel je je eigen pad.

Ieder vertrekt vanop een andere plek met een andere route. Maar iedereen wandelt richting eenzelfde locatie, een krachtplaats.
Daar komen we samen om verder te verbinden en cirkelen in kleine groepjes.

Concreet

 • Je start de dag op je eigen vertrekplek. Deze krijg je vooraf doorgestuurd, alsook de wandeling en de bestemming. Je kan op dat startpunt ook parkeren.
  We starten de dag samen om 9u30 door digitaal met elkaar in te checken, de cirkel te creëren en zo het groepsveld te openen.
  We proberen ook in de mate van het mogelijke om ook geografisch een cirkel te creëren, met al jullie vertrekpunten op de kaart. Zodat iedereen naar het middelpunt stapt, voor een extra sterk effect.
 • Vervolgens vertrekken we– alleen en toch samen– op wandeltocht.
  In de voormiddag ga je alleen op pad, met de route of de richting die je van ons ontving. Je wandelt met je eigen intentie, je volgt je eigen intuïtie, je eigen proces, je eigen weg. Je keert naar binnen, verbindt met de natuur en zakt met elke stap een laagje dieper in jezelf.
 • Als begeleidsters zorgen wij tijdens die wandeling voor een energetische en telepathische container/cirkel voor ieders proces, eveneens in samenwerking met de natuur.
  Je krijgt onze telefoonnummers mee en ook een lijst met telefoonnummers van de andere deelnemende ‘Wild Women’. Zo kan je onderweg steeds uitreiken als je vastloopt in je proces en nood hebt aan steun of een weg-wijzer.
 • Je wandelt ongeveer 3u en komt dan in de vroege namiddag aan op de krachtplaats. Dit kan wat vroeger of later zijn, en geeft ook ruimte aan ieders pad. Na een korte pauze verbinden en cirkelen we daar live verder in kleinere groepjes (inclusief begeleidster). Allen ook als energetisch deel van de grotere cirkel.
 • In die cirkels delen we wat we willen delen, en zeggen en voelen we ook vooral wat er gevoeld wil worden. Dit zowel als individu, als als groep. We zijn immers allemaal spiegels, missende puzzelstukjes vol wijsheid, of een warme schouderklop voor elkaar. Je zal intunen in deze ‘collectieve intelligentie’ van vrouwenwijsheden en van de natuur, die je op die manier zoveel helderder kan voelen. We oogsten als het ware samen wat het bos en ieders proces ons allemaal bracht. Afronden doen we tegen 16u30.
 • Er zijn 2 auto’s voorhanden niet zover van de eindbestemming. We zorgen ervoor dat jullie op die manier terug naar jullie beginpunt geraken, met een watervalsysteem. Je kan er ook voor kiezen om af te sluiten met een wandeling, eventueel in kleine groepjes, en terug naar de beginpunten te wandelen.
 • Annemie en Linde begeleiden deze dag samen. Afhankelijk van het aantal deelneemsters, kan het zijn dat er nog enkele andere coaches de kleine groepjes mee begeleiden.
  Linde neemt ook haar zoontje van 8 maanden mee in de draagzak. De wilde vrouw in ons laat zich immers niet ‘on hold’ zetten als we mama worden, en trekt met al wat is, het bos in. Volwassen vrouwen van eender welke leeftijd zijn welkom, we maken hierin geen onderscheid. Iedereen hoort . Van studente tot gepensioneerd. En dus ook mama’s met jonge baby’s.
 • Wie ook nog de avond, nacht en ochtend wil doorbrengen dichtbij de natuur en met enkele andere wilde vrouwen, kan zich inschrijven om samen met ons al kamperend te overnachten.

Praktisch

 • Wanneer: In het voorjaar 2021 plannen we voorlopig 3 edities.
  Dinsdag 13 april 2021
  Zaterdag 8 mei 2021
  Woensdag 23 juni 2021: deze editie valt exact in de energie van de midzomer zonnewende én daarbij ook de volle maan. Een combinatie van licht en donker. Uiterst krachtig en dit zal ongetwijfeld zorgen voor een heel magisch en sterk cirkelveld :-).
  Inschrijven kan steeds tot 5 dagen op voorhand. Voor de editie van woensdag 23 juni 2021 is dat tot vrijdagavond 18 juni om 23u59.
 • Hoe laat: steeds van 9u30 tot 16u30. Je kan aankomen in de digitale cirkel vanaf 9u15.
 • Waar: Wij voelen enkele dagen vooraf in op welke krachtige plaats deze editie ‘moet’ doorgaan, en die bevestigen we dan. De regio is wel bekend. Dit is in het Hageland (Vlaams-Brabant ten oosten van Leuven).
 • Prijs: 147 euro voor de hele dag. Dit is inclusief de begeleiding en de voorbereiding vooraf.
  43 euro om mee te kamperen. Hier voorzien we (outdoor) vegetarisch avondeten en ontbijt.
  (Prijzen zijn incl. btw voor particulieren, excl btw voor wie een factuur wenst)
 • Mee te brengen: je eigen eten en drinken, een regenjas, een warme sjaal, gsm of tablet om digitaal te kunnen connecteren, een notitieboekje, …
 • Bij inschrijving dien je aan te geven hoe VER je wil wandelen:
  • 1/ Max. 5km voor mij, ik wil veel tijd om stil te staan/te zitten in de natuur
  • 2/ Een kleine 10 km, ik wandel graag een groot stuk maar neem ook graag wat tijd om te vertragen en te verbinden met het bos
  • 3/ Doe maar 10 tot 15 km, een stevige wandeling helpt me om in mijn lichaam te zakken
 • En ook HOE intuïtief je wil wandelen:
  • 1/ Volg-de-wegwijzers: Ik ontvang graag een duidelijke beschrijving van de wandeling met knooppunten op de kaart, en een telefoonnummer dat ik kan bellen als ik de weg niet vind, dan kan ik me helemaal overgeven aan het wandelen en in mezelf keren
  • 2/ Volg-het-pad: Ik ontvang graag wat aanwijzingen over hoe ik op mijn bestemming geraak, maar volg waarschijnlijk toch vooral mijn eigen pad.
  • 3/ Volg-je-intuïtie: Met de bestemming en de windrichting heb ik voldoende, ik volg de tekens van het bos en kom zo precies uit waar ik moet zijn.
 • Je kan ook aangeven of je je huisdier of baby meebrengt. Mocht het slecht weer zijn en je vind dat wat lastig met je baby, krijg je als mama die met baby komt je inschrijvingsgeld terug.
 • Voel je dat je erbij moet zijn, maar staat er je iets – iets praktisch, iets persoonlijks, iets financieels, de afstand, een gevoel, … – in de weg?
  Neem dan toch even contact op en dan zoeken we mee naar een oplossing.
  Wij geloven heel sterk dat een gevoel dat ‘je ergens moet zijn’ niet zomaar komt en betekent dat je met deze Wild Women in the Woods echt wel iets te doen hebt. Praktische zaken hoeven dit dan niet in de weg te staan.

Inschrijven

Als je me nog graag wat extra info meegeeft, dan mag je die hier zetten.